Максимата, че уважението се печели, е много вярна. За 15

...
Максимата, че уважението се печели, е много вярна. За 15
Коментари Харесай

Битата Диана Димитрова като изтривалка! Калин Терзийски я забил за малко, за да си напише книгата, но я уважава по-малко от 50 мл. уиски


Максимата, че уважението се печели, е доста вярна. За 15 години любовен живот Диана Димитрова не е съумяла да завоюва уважението на нито един мъж. Всички я употребяват единствено за секс и я оставят.

Такъв е бил казусът с Юлиан Вергов, който в този момент тя упреква в побой от 2017 година Юли е бил женен и за него тя е била просто държанка, следващата му численост.

Още по-брутален обаче е казусът с Калин Терзийски. Диана е била и в неговото легло, само че напълно за малко. Писателят пък дори не гледал на нея като на някаква любовна тръпка, а я употребявал да си напише книгата.

Самата Димитрова разкри в обществените мрежи, че е видяла всичките им чатове в новата му книга. Били оповестени едно към едно.

За да направи такова нещо, би трябвало да е нямал грам почитание към Диана, което най-вероятно е било тъкмо по този начин. Дори 50 мл. уиски несъмнено е уважавал повече в оня миг.

Писателят обаче няма доста положително отношение към актрисата, въпреки да не са се разделили със скандал. Или е очаквал освен това в леглото, или освен това в нравствен аспект, а може би и в двете.

Калин изрази подозрения в истинността на изказванията, че Юлиан Вергов е отговорен, което беше удар под кръста за Диана Димитрова. Дори някогашният й ухажор не е на нейна страна.

Писателят обаче разкри нещо по-обезпокоително. Неадекватното държание на актрисата си има своето пояснение, само че то би трябвало да се даде в здравно лечебно заведение, тъй като несъмнено нещо й хлопа.

Веднъж Диана си разкървавила пръста на ръката, само че вместо да го бинтова, нарисувала Калин Терзийски с кръвта си. Зловеща картина, която демонстрира, че нещо в тази жена не е наред.

Когато лудостта и злобата се преплетат, става най-зле. В случая на Димитрова се получава нещо такова. Неадекватна, само че в това време манипулира щерката на Вергов, което демонстрира, че е лукава.

Дотук всички мъже употребяват Диана Димитрова единствено за секс. Тя твърди, че е доста консервативна в любовен аспект, което наподобява като голяма неистина, поради че постоянно се хвърля на женени мъже.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР