Максималните температури ще бъдат от 26° до 31°, на морския

...
Максималните температури ще бъдат от 26° до 31°, на морския
Коментари Харесай

Чудесни условия за плаж на Черноморието, валежи и гръмотевици в Западна България

Максималните температури ще бъдат от 26° до 31°, на морския бряг - от 23° до 25°. Ще доминира слънчево време с възможност за превалявания и гръмотевици единствено в планинските региони в Западна България.

През нощта ще превалява към момента в югозападните региони от страната. Минималните температури в съботния ден ще бъдат от 13° до 18°, в София към 14°, а оптималните - сред 26° и 31°, в композиция със слаб до сдържан вятър от север-североизток. Ще доминира слънчево време с превалявания и гръмотевици в тук-там в западната половина от страната.

Утре предизвестие от първа степен, код жълто, за вероятни обилни количества е оповестено в Югозападна България. Чудесни ще са изискванията за плаж по Черноморието. Вятърът ще бъде слаб, от северозапад. Ще бъде слънчево и по-топло, спрямо през днешния ден, с оптимални температури от 25° до 27°. Температурата на морската вода по нашето крайбрежие е 21°- 22°, а вълнението на морето ще бъде едва.

Много слънчеви часове и в планините на следващия ден, само че в масивите от западната половина на страната ще има региони с превалявания и гръмотевици.

В неделя температурите ще останат съвсем без смяна. В Източна България и по Черноморието ще се задържи слънчево, само че в останалата част от страната ще има региони с валежи и гръмотевици.

В началото на новата седмица на доста места се чакат проливни превалявания и гръмотевични стихии, в понеделник - в северозападната половина от страната, а във вторник - и в източните региони.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР