Максималните температури днес ще са между 23° и 28°. Ще

...
Максималните температури днес ще са между 23° и 28°. Ще
Коментари Харесай

Максимални температури над 30° в много райони до края на седмицата

Максималните температури през днешния ден ще са сред 23° и 28°. Ще доминира слънчево време, следобeд - с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Северозападният вятър още веднъж ще се усили, най-вече в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина.

По Черноморието също ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са към 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде едва.

Слънчево ще бъде и в планините, с повече облаци след обяд, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

В околните дни също ще доминира слънчево време, а оптималните температури последователно ще се покачват. В неделя, по прекосяването на леден атмосферен фронт тук-там ще превали и прегърми, вятърът ще се ориентира от северозапад, още веднъж ще се усили и температурите едва ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР