Максималните температури днес ще са между 22° и 27°, във

...
Максималните температури днес ще са между 22° и 27°, във
Коментари Харесай

Слънчево време днес ни очаква във Варна

Максималните температури през днешния ден ще са сред 22° и 27°, във Варна - към 24°. Сутринта в обособени котловини ще се образува слана, а към водните басейни ще има краткотрайна мъгла. След обяд ще доминира слънчево време, в композиция със слаб до сдържан югозападен вятър.

Предимно слънчево ще се задържи и на морския бряг. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 18° и 21°, температурата на морската вода е от 17° до 22°, а вълнението на морето ще бъде едва.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 8°.

Затоплянето в страната ще продължи и в понеделник - оптималните температури ще са сред 24° и 29°. През идващите дни облачността ще е по-често забележителна, ще има и превалявания, във вторник на повече места в Западна и Южна България, а в сряда - основно в планинските и югоизточните региони. Има нараснала възможност за местни интензивни превалявания, гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР