Максималните температури днес ще достигнат 37 градуса, предупреждават синоптиците.Днешният ден

...
Максималните температури днес ще достигнат 37 градуса, предупреждават синоптиците.Днешният ден
Коментари Харесай

Максималните температури днес ще достигнат 37 градуса

Максималните температури през днешния ден ще доближат 37 градуса, предизвестяват синоптиците.

Днешният ден ще стартира с минимални температури в страната от 18 до 22 градуса. През деня облачността ще се усили като по-значителна ще бъде над северните региони. Валежи не се чакат. Вятърът ще бъде слаб от северозапад със скорост до 20 км/ч.

Максималните температури в обитаемоте места ще са от 31 до 37 градуса. Над морето ще има раздрана облачност, повече следобяд над Северното крайбрежие. Вятърът ще бъде от изток-североизток до сдържан със скорост до 30 км/ч. Максималните температури на въздуха ще бъдат до 30-32 градуса.

Морската вода е с температура от 26 градуса по Северното крайбрежие и до 26-27 градуса по Южното крайбрежие. Вълнението по Северното крайбрежие ще бъде едва с височина на вълните до 1,5 метра, по Южното крайбрежие също ще бъде едва с височина на вълните до 1,5 метра, съобщи Bulgaria ON AIR.

Над планините ще има купеста облачност, повече над Източна Стара планина с прегърмявания. Вятърът по високите елементи, над 2200 м височина ще бъде сдържан от северозапад със скорост до 30 км/ч. Максимални температури над 2500 м височина ще бъдат към 11-12 градуса, а на 1500 м височина до 22 градуса.

И през идващите дни ще има доста горещи дни. Най-топло ще бъде на следващия ден и в петък в южните места с температури до 39-40 градуса. Като в петък през нощта от запад на изток ще премине хладна вълна с превалявания и захлаждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР