Максим Йотов е името на първия внук на вицепрезидента Илияна

...
Максим Йотов е името на първия внук на вицепрезидента Илияна
Коментари Харесай

Роди се Максим - първи внук на вицепрезидента Йотова и професор Йотов

Максим Йотов е името на първия внук на вицепрезидента Илияна Йотова и професор Андрей Йотов.

Бебето, което продължава семейството на своя дядо - фамозният български хирург, е родено в неговия месец март. Това споделиха другари, с които лекарят е отбелязал двойния празник - раждането на Максим и своя рожден ден, пише 

Момченцето, което е първо дете за сина Марин и брачната половинка Кристияна, е проплакало в столичната болница “Надежда ”. Екипът на доктор Генадиева и доктор Стоичкова е оказал помощ за появяването на 51-сантиметровия мъж, който тежал 3 кг и 330 грама.

Вицепрезидентът, която има един наследник - Марин, държи дискретно живота му отвън прожекторите. Преди по-малко от 3 години, той се венча с любовта на живота си Кристияна.

Илияна и Андрей Йотови са дружно от възпитаници във Френската гимназия. Професорът и до през днешния ден показва голяма обич, почитание и…търпение към държавните задължения на своята брачна половинка, изрично са най-близките им другари.

Затова те са уверени, че купата “дядо ” на Андрей Йотов ще отива, само че това напълно не означавало, че Илияна Йотова е баба и било изключително очевидно във превъзходната форма, в която е вицепрезидентът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР