Максим Бехар, комуникационен експерт и главен изпълнителен директор на M3

...
Максим Бехар, комуникационен експерт и главен изпълнителен директор на M3
Коментари Харесай

Максим Бехар предлага на държавата слогана Bulgaria – Dream Area за 1 евро

Максим Бехар, информационен специалист и основен изпълнителен шеф на M3 Communications Group, Inc., предложи в писмо до премиера Кирил Петков държавното управление на Република България да купи всички права на основания и регистриран от него преди години слоган " Bulgaria – Dream Area “ за 1 евро, се показва в информация, изпратена до Varna24.bg .

Той посочи преимуществата на слогана като основен детайл от информационната акция за привличане на вложения, туристи и висококвалифицирани фрагменти в страната. В особено писмо до премиера Кирил Петков и отрасловите министри, Националният ръб по туризъм поддържа апела на PR специалиста към държавното управление за подобряването на българския имидж на интернационалния пазар.

" Това е единствено едно предложение. Може би има и други за слоган в България в чужбина, само че в никакъв случай до в този момент не съм попадал на тях. Това е единствено една поръчка, че България би трябвало да има мощен слоган, който да я отличава от всички други страни, да бъде елементарен за запомняне и да споделя с малко думи доста неща. " Bulgaria - Dream Area “ е тъкмо подобен слоган “ сподели Максим Бехар.

Предложението на Максим Бехар бе съпроводено и с заричане за безвъзмездната му поддръжка в бъдещи информационни тактики за построяването на България като по-атрактивен бранд с съвременна визия и еднаквост.

Слоганът " Bulgaria Dream Area “ е основан и патентован от Максим Бехар още преди две десетилетия, той е сносно прочут в чужбина и през годините способства за внезапното повишение на интереса към България от стотици вложители и туроператори. През 2002 година Максим Бехар започва поредност от интернационалните капиталови конгреси, които сполучливо осъществя под слогана, в партньорство с губернатора на щата Невада Боб Милър. Първата такава конференция, отдадена на туризма у нас, е открита със записано видео послание от някогашния американски президент Бил Клинтън и с присъединяване на пpeдcтaвитeли нa пpaвитeлcтвoтo, eĸcпepти в oблacттa нa тypизмa и чyждecтpaннитe фиpми, инвecтиpaщи y нac.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР