Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград за втора поредна

...
Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград за втора поредна
Коментари Харесай

Ексклузивно! Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград за поредна година е официален спонсор хотел за Tour de France 2024!

Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград за втора поредна година е формален спонсор хотел за Tour de France 2024! Като част от тази влиятелна роля, комплексът ще има достойнството да посрещне елитните колоездачи и техните екипи, предоставяйки им първокласни условия за отмора и възобновяване.

 

По време на Tour de France 2024,  Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград ще се погрижи и за своите посетители, осигурявайки им специфични услуги и интензивности, с цел да бъде престоят им още по-запомнящ се.

Любителите на духовната осъзнатост ще се насладят на йога навън. По време на сесиите запалянковците ще се потопят в спокойствието на величествената природа на Родопите и по-специално в богато озеленения натурален парк на комплекса, където ще усетят вътрешния си баланс и естетика под намерено небе.

 

За по-динамичните натури е водната аеробика, където с изключение на обезпечено развлечение, гостите ще тонизират тялото си в чистите и приветливи басейни и обезпечено ще подобрят физическата си форма посредством тренировки три пъти седмично.

Запалените планинари пък ще се насладят на пешеходни турове с професионален лидер из живописните еко пътеки към Велинград. Те ще могат да си изберат подобаващ маршрут с цел да се потопят в естествената хубост от понеделник до петък.

 

Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград с горделивост показва и новите допълнения, измежду които е

напълно приключеният външен детски ъгъл, който е същински вълшебно, безвредно и занимателно място за децата, както и фитнес залата с ново съоръжение от ултра съвременни уреди за ефикасни тренировки и високи спортни цели.

 

Не пропускайте и Вие шанса да бъдете част от историята на Tour de France 2024 с Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград!

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР