Макс Верстапен призна, че не би имал нищо против да

...
Макс Верстапен призна, че не би имал нищо против да
Коментари Харесай

Верстапен иска Рикардо за съотборник за вечни времена


Макс Верстапен призна, че не би имал нищо срещу да бъде съотборник с Даниел Рикардо " за доста дълго време ". Двамата са дружно в Ред Бул към този момент два сезона и макар че имаха един-два нажежени мига, като цяло се радват на отлични връзки отвън пистата.

Съперничеството им ще бъде възобновено тази година, откакто холандецът подписа нов контракт, който ще го задържи в отбора от Милтън Кийнс до края на 2020. Все още не е ясно дали Даниел ще продължи своя след края на сезон 2018.

Верстапен би желал той да остане в тима. " Имаме почит един от различен. Честно казано, в досегашната ми кариера не съм имал различен съотборник, с който да имаме толкоз общо. " Макс добави, че Рикардо е превъзходен човек, с който доста се забавляват отвън пистата, без значение какъв брой яростно са се борили на нея. " Надявам се да сме съотборници доста дълго време ".

Ако Ред Бул и Рено още веднъж се върнат в битката за купата, това е най-сигурният метод двама съотборници да си скапват връзките. Макс, обаче, е наясно с това, само че счита, че в последна сметка няма да изгубят почитание един към различен.

" Трябва да приемеш, че единият е по-бърз, а аз мисля, че ние го можем. Ако единият от нас е имал положително съревнование, тогава другият признава, че е било справедливо. Смятам, че това е доста значимо. "

Verstappen wants to keep Ricciardo as teammate @Verstappen33 @danielricciardo #F1 #RedBull https://t.co/9oHtoa2ty1 pic.twitter.com/ch8JkzBbMz
— F1-Fansite.com (@F1Fansite) 7 януари 2018 година
Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР