Макс Верстапен и Люис Хамилтън са казали на шефовете на

...
Макс Верстапен и Люис Хамилтън са казали на шефовете на
Коментари Харесай

Макс Верстапен е съгласен с Люис Хамилтън в острата присъда за F1: „Не е устойчиво“

Макс Верстапен и Люис Хамилтън са споделили на шефовете на Формула 1 да обмислят „ качеството пред количеството “ преди чупенето на върха 24- спортен сезон.

Кампанията за 2024 година стартира в събота на Гран При на Бахрейн, с повече деяние от всеки път, което да чакаме от в този момент до декември. Но има опасения по отношение на въздействието на толкоз доста събития, вариращи от устойчивостта на околната среда до допустима умствена и физическа отмалялост освен за водачите, само че и за екипите, екипажите в бокса, медиите и личния състав.

Бяха планувани да бъдат общо 24 надпревари предходната година, преди Гран при на Китай, което не се е провеждало отпреди пандемията Covid-19, още веднъж да бъде анулирано. Говорейки на медийния ден в Бахрейн в сряда, водачът на Мерцедес Хамилтън допусна, че Формула 1 „ може би към този момент е надхвърлила “ лимита на надпреварите.

„ Просто би трябвало да сме наясно с качеството против количеството и също по този начин би трябвало да мислим за въздействието, което оказваме върху света “, добави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР