Макс Холоуей и Франки Едгар все пак ще се срещнат

...
Макс Холоуей и Франки Едгар все пак ще се срещнат
Коментари Харесай

Официално: Макс Холоуей срещу Франки Едгар в UFC 222

Макс Холоуей и Франки Едгар въпреки всичко ще се срещнат в клетката на UFC. Настоящият първенец в категория перо Холоуей (19-3) и някогашният първенец в лека категория Едгар (22-5) ще се изправят един против различен на събитието UFC 222, което ще се организира в Лас Вегас на 3 март.

Първоначално двамата трябваше да се бият на събитието UFC 218 в Детройт предишния месец, само че Едгар бе заставен да се отдръпна от срещата, защото по време на подготовка получил травма на орбиталната кост (костта към окото). Холоуей, искайки непременно да се бие в Детройт, се изправи против индивида, от който взе купата през лятото - Жозе Алдо, и завоюва с механически нокаут в третия рунд.

Победата на Холоуей над Алдо беше 12-а поредна за него, петата най-дълга серия в историята на UFC. Последната загуба на хаваеца пристигна през 2013 година от ръцете на актуалната суперзвезда на организацията Конър Макгрегър.

Едгар в това време ще желае да стане едвам петият войник в историята на UFC, който е успявал да завоюва трофеи в две разнообразни категории. Едгар е с връх 7-2, откогато мина в категория перо през 2013 година, като единствените му загуби в тази дивизия са от Алдо. Роденият в Ню Джърси спортист влиза в тази борба в серия от две победи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР