Маколи Карсън Кълкин се ражда на 26 август 1980 г.

...
Маколи Карсън Кълкин се ражда на 26 август 1980 г.
Коментари Харесай

Честит рожден ден на Маколи Кълкин: детето звезда става на 39!

Маколи Карсън Кълкин се ражда на 26 август 1980 година в Ню Йорк. Той е третото от общо седем деца в фамилията на Кристофър Кълкин – духовник и някогашен артист, и Патриша Бентръп – телефонен оператор.
 Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми Edna предлага Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми
Маколи стартира да играе на 4-годишна възраст, като през 80-те се появява в голям брой функции в театъра, киното и малкия екран. Световната му известност идва с трансформиралия се в класика „ Сам у дома “ от 1990 година За ролята си на Кевин Макалистър тогава 11-годишният артист е номиниран за „ Златен глобус “.

Освен в продължението „ Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк “ , като дребен Маколи Кълкин се снима във филмите „ Моето момиче “ , „ Добрият наследник “ , „ Превъзпитай баща “ , „ Господарят на страниците “ и „ Ричи Рич “ . Появява се и във видеоклипа към песента “Black or White” на Майкъл Джексън, с който са другари, а в пика на славата си е разгласен за най-успешното дете артист от Шърли Темпъл насам .

Маколи си дава отмора от актьорството през 1994 година, когато на 14-годишна възраст към този момент се е снимал в 15 кино лентата за последните 7 години. Започва да посещава частна гимназия в Манхатън и се завръща към сцената през 2000 година с присъединяване в пиеса на лондонския Уест Енд.

 Маколи Кълкин 20th Century Fox

Три години по-късно гостува в сериала „ Уил и Грейс “ и излиза нов филм с негово присъединяване – “Party Monster” . Следват функции в няколко комедии като “Saved!” (2004), “Sex and Breakfast” (2007) и сериалите “Kings” (2009), “Robot Chicken” (2005-2010), “The Gim Gaffigan Show” (2105-2016) и “:Dryvrs” (2015-2017).

През 2006 година излиза автобиографичната му книга “Junior”, а през 2013 година Маколи Кълкин основава музикалната тайфа The Pizza Underground, в която е вокалист. Три години по-късно той обявава раздялата на групата.

 Маколи Кълкин Getty

Маколи е привързан с Мила Кунис в продължение на 8 години , а за края на връзката им през 2010 година актрисата неотдавна показа, че упреква себе си. От края на 2017 година артистът е дружно с колежката си от идния им общ филм “Changeland” Бренда Сонг .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР