Макларън се отказаха да търсят генерален спонсор за 2018 г.,

...
Макларън се отказаха да търсят генерален спонсор за 2018 г.,
Коментари Харесай

Макларън Ф1 не искат да имат главен спонсор


Макларън се отхвърлиха да търсят общоприет спонсор за 2018 година, макар че шефът на отбора Зак Браун говореше за интерес откъм доста нови компании. Отначало той се надяваше да притегли основен сътрудник, какъвто тимът не е имал след отдръпването на Водафон през 2013. Сега, обаче, той е трансформирал мнението си и към този момент е склонен с някогашния необут Рон Денис, който от дълго време беше декларирал, че времето на основните спонсори във Формула 1 е отминало.

Браун съобщи, че въпросът е кардинален, и че Макларън ще работи с огромни сътрудници, само че без генерално спонсорство. " Ако се замислите, във Формула 1 никой не приказва за генералния спонсор на даден тим, тъй че не виждам огромна изгода от това. Ние сме Макларън, а не ABC McLaren ".

Босът на отбора добави още, че постоянно ще има огромно брандиране, само че те не желаят да продават името си, а да останат единствено със своята марка Макларън. " В НАСКАР водачите са подготвени като слязат от колата да кажат " Искам да благодаря на моя Шандон Форд. " Това не става във Формула 1, ние желаеме да защитим нашия бранд. "

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР