Македонският представител на „Евровизия Васил Гарванлиев от град Струмица тези

...
Македонският представител на „Евровизия Васил Гарванлиев от град Струмица тези
Коментари Харесай

Обмислят охрана за участника от РСМ на „Евровизия“, който има и български паспорт

Македонският представител на „ Евровизия " Васил Гарванлиев от град Струмица тези дни е безусловно линчуван от част от обществеността. Публичното му изказване, че той има и българско поданство, и видеото с осъществяването му с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, слагат музиката на назад във времето, за сметка на речта на омразата и издевателството. От тях артистът страда в наши дни, сподели в предаването „ Стадион " на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, представен от македонското електронно издание MMC.

" Никой не е мислил какви ще са последствията от линча, ориентиран към него? Какво ще вършим с 400-те известия и закани против него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли мненията и издевателството, които сега текат в обществените медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами в случай че някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев? ", сподели Дервиши.

На въпрос дали се опасява за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа защита, Дервиши пресаташето на артиста отговори: „ Васил сподели, че сега е в сигурност, само че ние сме малко обезпокоени и обмисляме и този аспект, сподели Йълмаз Дервиши в предаването „ Стадион " на Канал 77.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР