Македонката Диана от Фермата“ е на път да сътвори сериозен

...
Македонката Диана от Фермата“ е на път да сътвори сериозен
Коментари Харесай

Назрява жесток конфликт на тема Македония във „Фермата“!

Македонката Диана от „ Фермата “ е на път да сътвори сериозен спор на тематика Македония. Хубавото девойче хвърли светлина върху това на какво са я учили в родния й край за България. Миличевич, която дефинира себе си като българка, продължи с прочувствената си изповед, която стартира на старта пред останалите фермери.

Те си мислят, че българите са откраднали Самуил, българите са откраднали Кирил и Методий, писменост, вяра, език. Те са уверени “, разкри македонското девойче, което влезе в риалитито, с цел да продължи с идеята на починалата си майка. Тя желала да разкрие до дъно кои исторически обстоятелства за Македония и България са истина и кои интерпретация на локалните историци. 

Закърмени сме с информацията за българите, че са  роми, татари, всичко грозно. Направо те плашат, че са супер неприятели. Но когато дойдеш тук, всички ти се радват ”, споделя за първите си моменти в България Миличевич.

Любопитсвото й се зародило откакто майка й пристигнала в България и видяла квартал „ Гоце Делчев “, улица „ Дойран “, които в родния й край са известни като чисти македонци. Диана по през целия ден слушала, че са рожби Александър Македонски, само че майка й я предиздвикала да стартира да чете повече по тематиката.

Хем се усещам македонка, хем ме тегли насам. И е доста кофти по този начин да си сред двете страни – тъкмо като на ничия земя “, откровена е Миличевич.

Тя даже се разплакала пред тв приемника като чула, че ще има контракт за добросъседство сред двете страни. Сега обаче чака жестоки ругатни от македонците поради позицията си.

Вече са ми казвали, че съм продала Македония. 70% ще ме жигосат, само че 30% ще се замислят. Това е задоволително, с цел да тръгне процесът “, уверена е Диана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР