Македония ще плати висока цена за членството си в НАТО,

...
Македония ще плати висока цена за членството си в НАТО,
Коментари Харесай

Русия плаши Македония: Ще платите висока цена за НАТО

Македония ще заплати висока цена за участието си в НАТО, сподели формалният представител на съветското външното министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС.От Москва разясниха подписването на Протокола.

От Москва разясниха подписването на Протокола за присъединението на страната със столица Скопие към Северноатлантическия пакт в Брюксел на 6 февруари. " Ние доста добре знаем какво желаят Съединени американски щати от техните така наречен сътрудници в Алианса – увеличение на военните разноски, присъединяване във военни интервенции и маневри. Всичко това е в прорез с националните ползи на македонския народ ", безапелационна бе тя, написа 168 часа.

Захарова отхвърли представяната от нея страна да съставлява заплаха за мира на Балканите. " Най-голямата опасност за стабилността в района са въоръжените сили на така наречен Република Косово, тъй като в техните редици има терористи ", съобщи още тя.

Парламентът в Прищина реши за основаването на постоянна войска на 14 декември. Гласуването бе посрещнато остро от локалните сърби и Белград. Москва не признава независимостта на най-младата балканска държава
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР