Македония първо трябва да си промени Конституцията и след това

...
Македония първо трябва да си промени Конституцията и след това
Коментари Харесай

Владислав Панев: Реформите тръгнаха, корупцията намаля и някой ни дръпна шалтера

Македония първо би трябвало да си промени Конституцията и по-късно да почнат договарянията. Ние от " " желаеме Македония да стане част от Европейски Съюз, тъй като единствено тогава границите сред нашите две страни ще паднат. Това съобщи в изявление за " Панорама " в ефира на Българска национална телевизия националният представител от " " (ДБ) Владислав Панев.

Панев добави, че Северна Македония има потребност от европейска вероятност, с цел да реализира нужните промени.

Обществото в Македония и държавното управление би трябвало да признават човешките права на всеки техен жител, който живее там, уточни той.

На въпрос на водещия за какво паднаха от власт, Владислав Панев отговори, че това се е случило, тъй като " промените са потръгнали ".

Реформите потеглиха, корупцията понижа и някой ни дръпна шалтера, сподели той и добави, че " във всяко ведомство дреме по едно " Капитан Андреево ".

После депутатът изрази мнение, че същинската промяна в страната ще стартира тогава, когато " Пеевски и Борисов си вдигнат гълъбите от България ".

В умозаключение увери, че Демократична България ще постави нужните старания, с цел да се образува нов кабинет в границите на този парламент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР