Македония официално и институционално съществува от 1944-45 г. , когато

...
Македония официално и институционално съществува от 1944-45 г. , когато
Коментари Харесай

Ахмети: Македонската нация е създадена през 1944-1945 г.


Македония публично и институционално съществува от 1944-45 година, когато е приета за “Федеративна република Македония ” в границите на Югославия. Това съобщи водачът на Демократичния съюз за интеграция (ДСИ) Али Ахмети в изявление за албанските медии “Syri.Net ”, съобщи БГНЕС.

Той разяснява настоящата тематика за връзките сред България и районен съд Македония.

„ През 1944-45 година Македония е приета за федеративна република, което значи единствено Македония, останалите републики не са посочени като федерални, до момента в който Република Македония е посочена като Федеративна република Македония и има институционализация на македонската нация от тогавашна Югославия. Тя е приета и от интернационалната общественост, защото до 1944 година имаше старания за самостоятелна, самостоятелна Македония и имаше взаимни албано-македонски въстания, те не бяха кой знае какъв брой всеобщи, само че имаше взаимни въстания или придвижвания още през 1903 година “, споделя Ахмети в изявлението.

Партията на Ахмети е най-голямата албанска партия в страната. Тя е съдружен сътрудник на СДСМ на премиера Зоран Заев. Ключовият пост на външен министър се заема от Буяр Османи, който е член на ДСИ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР