Македония официално е в рецесия. Лошите политики допринесоха за икономическия

...
Македония официално е в рецесия. Лошите политики допринесоха за икономическия
Коментари Харесай

Македонската опозиция: Заев донесе рецесия и бедност

Македония публично е в криза. Лошите политики способстваха за икономическия колапс на страната. Тъй като Заев е толкоз мощен икономист, Македония проплака. За 10 месеца 50 000 души останаха по улиците.

Това разясниха от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ, представени от македонското електронно издание „ Курир “.

Заев е политикът, който сподели, че блестим, само че донесе криза и беднотия. Вчера статистиката разгласява данни, че цените на дребно порастват, което значи, че храните и напитките стават по-скъпи. Хлябът нараства.

Оцеляването в Македония при Заев става все по-трудно. Половин милион жители живеят с 2 евро дневно. Заев донесе безспорна беднотия. Ситуацията ще стане още по-драматична, изключително в случай че вземем поради обстоятелството, че износът е намалял, което значи, че фирмите работят по-малко и икономическата интензивност е понижена, споделят от партията.

Оттам прибавят, че понижената интензивност на компаниите се отразява и на намаляването на приходите в бюджета, като цяло свиването на стопанската система.

Публичният дълг за по-малко от година се е нараснал от 49% от Брутният вътрешен продукт на 61%, а бюджетният недостиг за тази година ще бъде над 900 милиона евро. Това е икономическо цунами. Заев продава всичко, с цел да може да покрие дупките, а хората остават без самун, споделят от ВМРО-ДПМНЕ.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР