Македонецът не е македонец, ако не плюе по българина. Това

...
Македонецът не е македонец, ако не плюе по българина. Това
Коментари Харесай

Анализатор: Македонецът не е македонец, ако не плюе по българина

Македонецът не е македонец, в случай че не плюе по българина. Това сподели в утринния блок на Bulgaria on air политическият анализатор Валентин Вацев по отношение на изказването на македонския министър председател Зоран Заев, че Илинденско-Преображенското въстание има македонски темперамент.

По думите му беше абсурден смут в геополитически проект, който ние покрихме с Бенчо Бенчев и Митьо Очите.

Относно пасивната роля на премиера по случая с Македония, Вацев съобщи, че Бойко Борисов няма по какъв начин да се занимава с агитация, тъй като той е военачалник с химикалка, а не с револвер.

,,Борисов просто е доста по-опитен отпреди. Смятая, че за три мандата натрупа задоволително стаж в политиката. Политически проблеми не се вземат решение с агитация и министър председателят доста добре знае това'', уточни анализаторът.

Освен това той добави още, че Борисов би трябвало да постави старания да стане още веднъж внушителен измежду обществото, защото част от враговете не са на Позитано, а към него.

Той съобщи още, че към този миг Българска социалистическа партия е повече идейно течение с тази визия, която предлага и никога не е подготвена за властта.

По отношение на политическите упоритости на Слави Трифонов Валентин Вацев разяснява, че той не е за политиката.

,,Това е несериозно. Явно този човек има някаква детска визия за политиката. Той просто не е за нея'', приключи анализаторът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР