Макар вече на 48 години певицата и актриса Антоанета Добрева

...
Макар вече на 48 години певицата и актриса Антоанета Добрева
Коментари Харесай

Нети глади бръчките с ботокс

Макар към този момент на 48 години певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети продължава да е свежа и сияйна. Признава, че външният й тип се дължи на постоянната терапия с ботокс, който си бие в челото, прави и мезотерапия под очите, с цел да заличи умората. Освен това си извива миглите при експерт, с цел да има експресивен взор. Фигурата си пък поддържа със специфична диета и несъмнено доста физически извършения.

 

Тя нееднократно е изумявала феновете си със своята гъвкавост, дължаща се на продължителните й занимания с йога. За никого не е загадка, че двамата с Дони от години се хранят със свежи плодове и зеленчуци, семена и кълнове.

 

Манията на двойката по йога и духовно рационализиране стигна до такава степен, че започнаха даже да учат тибетски език и са горди притежатели на броеница, орисана персонално от Далай Лама, с който даже имали достойнството да се ръкуват.

 

След като Дони и Нети чакаха в продължение на 10 години рожбата си, към днешна дата треперят над нея и заобикалят да я демонстрират в общественото пространство. Тя към този момент е на 11 години, учи в националното музикално учебно заведение и свири на виолончело. Двойката непрестанно се хвалят с достиженията й и са доста горди с нея. Интересна детайлност е, че Лилия е с разнообразни по цвят очи – едното е синьо, а другото кафяво. Дони е твърдо решен да възпламени щерка си по магията на Изтока и даже някой ден да отидат дружно до Тибет.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР