Макар вчера Николаос Цитиридис да се сбогува с публиката си,

...
Макар вчера Николаос Цитиридис да се сбогува с публиката си,
Коментари Харесай

Цитиридис се завръща с ново шоу и 8 бона заплата

Макар през вчерашния ден Николаос Цитиридис да се сбогува с публиката си, напълно скоро ще се върне на бял кон в ефира на bTV. Още от януари медията пуска ново шоу, а мълвата носи, че гъркът ще е един от двамата му водещи. Отново съгласно мълвата другият водещ наподобява ще е Иво Аръков.

 

Името на новото предаване е „ Кой да знае? “ и ще се излъчва в праймтайма на делничните дни. Тук е моментът да отбележим обаче, че до момента в който до наскоро под праймтайм се разбираше часовият диапазон от 20 до 22 ч., то в този момент той е много уголемен – от 18 до 23 ч.

 

Веднага, откакто тази мълва се понесе, из коридорите на медията започнаха да шушукат, че не е изключено да смъкват „ Стани богат “ от ефир, поради обстоятелството, че новото предаване ще е от вида куиз шоу. От bTV обаче са безапелационни, че няма да стане по този начин, което навежда на мисълта, че новото предаване по всяка възможност ще върви на мястото на турския сериал. Припомняме, че новият началник на медията Ралф Бертолайт даде обещание да не пуска турско след новините и измести сапунките от 22 ч., което пък разгневи следящите ги с интерес.

Новото предаване е замислено като комедийно-познавателен формат, в който заниманието ще се смесва със съобщаването на любопитни обстоятелства. Състезанието ще е сред два тима, формирани единствено от звезди. Любопитна детайлност е, че извоюваните от тях пари най-после ще отиват за публиката.

Запознати издават, че от през вчерашния ден заплатата на Цитиридис е орязана на половина и отсега нататък той ще прибира единствено по 8 бона.

 

За Аръков пък е ясно, че е измежду обичаните артисти на bTV и се пробват да го натикат във всеки формат, в който могат да му измислят работа.

Освен това през пролетта се чака да започва и третия сезон на сериала „ Съни бийч “, където Аръков е основно настоящо лице в ролята на глуповатия избавител Младен. Това е най-симпатичното му преобразяване за публиката, доказващо гения му на комедиант.

По всяка възможност този му гений ще му бъде от изгода и като водещ на новото шоу.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николаос Цитиридис „ Кой да знае? “ btv Иво Аръков „ Стани богат “ куиз шоу
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР