Макар в момента всички погледни да са насочени към червения

...
Макар в момента всички погледни да са насочени към червения
Коментари Харесай

Защо всички гледат към Зендая, Ан Хатауей и Приянка Чопра

Макар сега всички погледни да са ориентирани към аления килим в Кан, друго блестящо събитие ни накара най-малко за миг да отклоним вниманието си от филмовия фестивал в перлата на Френската Ривиера и да го насочим към Италия. 
 Филмовият фестивал в Кан: 7 минути аплодисменти за Джони Деп (и фамилията на Майкъл Дъглас накуп)
Филмовият фестивал в Кан: 7 минути аплодисменти за Джони Деп (и фамилията на Майкъл Дъглас накуп)

Акцентите от първия ден на блестящото събитие

Приянка Чопра, Ан Хатауей и Зендая, които са част от лицата на известната марка за бижута Bulgari, несъмнено приковаха цялото внимание към себе си с появяването си на блестящото събитие на италианския бранд във Венеция. 

Вечерта беше в чест на новата бижутерийна сбирка на Bulgari, като дамите ни зарадваха със стилни тоалети и прелестни визии. Ан Хатауей избра рокля на Atelier Versace в златисто в горната част, който избледняваше в сребърни искри надолу. Дизайнът е изработен персонално от Донатела Версаче, а дълбокото деколте разкриваше красиво диамантено колие с огромни розови скъпоценни камъни.
 Снимка 618729

Зендая носеше черна рокля от Richard Quinn с паднали ръкави и надълбоко деколте. Актрисата добави визията със сребърно колие във формата на змия. 
 Снимка 618730

Приянка Чопра Джонас носеше комплект от две елементи на Miss Sohee, включващ горнище с дълъг ръкав, повдигащ деколтето резултат и пола във винен цвят, украсени с бяло цвете с мъниста. Що се отнася до бужуто на врата ѝ, тя избра чокър с многоцветни скъпоценни камъни, вградени измежду други сребристи такива, разкриват от Elle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР