Макар в биографията си Резервен, принц Хари да споменава бегло

...
Макар в биографията си Резервен, принц Хари да споменава бегло
Коментари Харесай

Хари се зае с легализирането на дрогата „аяуаска“ в САЩ

Макар в биографията си Резервен, принц Хари да загатва незадълбочено времето, прекарано в перуанските гори в колонията на шамана Адриано Алварадо Делгадо след гибелта на майка си Даяна, фамозният психолечител проговори сензационно за връзките си с него и извади на показ ужасяващите му секрети, в това число и предлагането да ликвидира брат му с магия.

 

Шаманът обаче мълчи пред изданието „ Мирър “ за цената на сумата, която е съумял да измъкне от височайшата персона. Несъмнено обаче съгласно осведомени става въпрос за стотици хиляди.

 

Той отбелязва, че съумял да измъкне принц Хари от жестоката дупка, в която бил изпаднал след кончината на майка си. С негова помощ той съумял да се почисти от всички отрицателни сили и да доближи до действително знание на безконечната природа на душата и околния свят.

 

Всеизвестен факт е, че в основата на лечението на Делгадо стои така наречен „ аяуаска “ – психоактивна настойка от листа, съдържащи харминови алкохолоиди, предизвикваща тежки видения и миражи. В съвсем всички цивилизовани страни това вещество е неразрешено. Освен това са документирани редица смъртни случаи вследствие на трайната му приложимост.

 

Въпреки това колонията на Делгадо се радва на изключителна известност и съгласно „ Мирър “ през нея годишно минават най-малко стотина богаташи от Съединени американски щати и Европа, търсещи връзка с изгубената си нематериалност. Макар шаманът настойчиво да отхвърля, става въпрос за елементарна машинация и зарибяване с дрога.

 

Той обаче твърди, че постоянно се е стремял да оказва помощ на хората, както го правил татко му и добавя, че не има нищо друго, с изключение на облеклата на гърба си. Според изданието обаче Делгадо къта десетки милиони в засекретени офшорни сметки. Според изказванията му, Хари му предложил големи суми от порядъка на 100 000 $, с цел да направи черна магия на брат му Уилям, а по-късно и на мащехата му Камила. Делгадо обаче твърди, че го е вкарал в правия път.

 

Разбира се всеки от вас може самичък да реши до каква степен изказванията на Делгадо са истина, само че е реалност, че и до през днешния ден Хари превъзнася обществено качествата на омайната дрога „ аяуаска “ и даже работи интензивно за легализацията й в Америка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Адриано Алварадо Делгадо шаман дрога „ аяуаска “ принц Уилям принц Хари Камила магия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР