Макар участието му да бе брандирано с бившата му група

...
Макар участието му да бе брандирано с бившата му група
Коментари Харесай

Голи женски задници гарнираха песните на Ицо Хазарта на сцената в Лозенец

Макар присъединяване му да бе брандирано с някогашната му група „ Ъпсурт “ на сцената с изключение на него, полуголите танцьорки и Бат Венци, нямаше никой различен. Така и не излиза наяве обаче за какво Петров, определящ за приоритет №1 в Народното събрание грижата за подрастващи, се съгласява на такива безвкусни и пошли участия. Освен това има съществени подозрения, че публиката му е била формирана напълно от пълнолетни хора.

 

Едва ли евтините одежди, съчетани с безвкусни лесбо милувки на танцьорките, са най-хубавото, което бащата на 3 деца може да даде на подрастващото потомство.

 

Припомняме, че в действителност тласъкът към политическата кариера на Хазарта бе даден точно от скандално негово присъединяване преди 4 години.

 

 Макар че той е депутат и зам.-председател на комисията по просвета в Народното събрание, това не му пречи да се държи, все едно е младеж. В края на октомври 2019 година, правилният до тогава на ДСБ, а по-късно и на Реформаторския блок, пя на избирателен концерт на ГЕРБ в Самоков. Последва обществено тричане на фона на неуспеха на претендента за кмет на София арх. Борислав Игнатов на локалните избори. Хазарта пък се врътна и тегли една майна на градските десни, с цел да стане по-късно национален фаворит от Продължаваме промяната “.

Източник:  Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР