Макар у нас времето да е сравнително хладно, а метеоролозите

...
Макар у нас времето да е сравнително хладно, а метеоролозите
Коментари Харесай

Зара от Big Brother влюбена в ...

Макар у нас времето да е относително хладно, а метеоролозите да предвиждат превалявания в някои елементи на страната, по други точки на планетата хората се радват на удобен климат и ярки слънчеви лъчи, написа dir.bg.

Например, на 658 км от България и по-точно на прелестния остров Корфу, сега е 27 °C, а денем градусите само ще се повишават... Именно там сега е Светлозара Димитрова, позната на българския фен като Зара от " Big Brother ". Доскоро тя бе пандизчия на дома си, намиращ се в Бахрейн, и прецизно спазваше строгите ограничения и ограничавания на кралството от началото на пандемията, само че в края на предишния месец най-сетне съумя да напусне Персийския залив, отдавайки се на пътешествия.

Една от първите ѝ спирки бе гръцката столица Атина, в която брюнетката прекара няколко дни, обикаляйки локалните забележителности. Тя посети античната крепост - Акропола, датираща още от Микенската ера, а по-късно стигна до античното пристанище Пирея, което и до през днешния ден е настоящо.

Преди седмица обаче някогашната брачна половинка на австралийския лекоатлет Ерик Уотсън реши още веднъж да смени пейзажа и се насочи към живописния остров, ситуиран в кристалните води на Йонийско море. Тя не скри от почитателите си в обществената мрежа какъв брой доста ѝ харесва мястото.

" Красота зад всеки ъгъл ", написа Зара към фотография, разкриваща една от тесните улички на града.

И е изцяло права, защото столицата Керкира, привличаща като магнит туристите от близо и надалеч, се слави със своята очарователна архитектура, която съчетава европейската грациозност и гръцкия сексапил. Старият град е не по-малко изумителен, а разхождайки се из него, човек като че ли влиза в машина на времето, незабелязано пренасяща го в една друга и отминала ера. Разбира се, дестинацията е известна най-много със своите лазурни плажове - от пясъчни до каменисти, които са обградени от девствена природа и вековни скали.

Съдейки от изявленията ѝ в Инстаграм, Зара е обиколила съвсем всички основни места на дестинацията, само че крайбрежната линия е измежду любимците ѝ. Преди два дни тя зарадва почитателите си в платформата с изображение, показващо по какъв начин скача във въздуха с разперени ръце на пристан, облечена в цялостен розов бански и къси дънкови панталони.

" Свобода ", е написала тя.

На друга снимка театралничи на върха на канара, откъдето се разкрива спираща дъха панорама към сините води на морето, зад които се виждат величествени планини.

" Един живот ", гласи посланието към фрагмента.

По всичко проличава, че риалити звездата несъмнено знае по какъв начин да живее своя, даже и по време на пандемия.
 Зара от

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР