Макар след отпадането си от Игри на волята“ и двамата

...
Макар след отпадането си от Игри на волята“ и двамата
Коментари Харесай

Само приятели? Мани и Лефтеров провокираха с гореща фотосесия

Макар след отпадането си от „ Игри на волята “ и двамата да отхвърлиха, че посред им има освен това от другарство, всички започнаха да се съмняват в това.

Още до момента в който бяха в играта, фенове и участници видяха, че Мани и Лефтеров се схващат сносно след сливането на племената. Мирела дори разкри, че е забелязала смяна в държането и обличането на някогашния си другар, откакто Мани се причисли към тима на Безстрашните. Танцьорката установи как Димитър е почнал да оправя косата си по различен метод, да облича най-хубавите си ризи в Резиденцията и даже кавалерства на Мани, като ѝ дърпа стола, с цел да седне, или пък ѝ налива вино.

► 
                             

Самият Лефтеров тогава пък реши да се пошегува със ситуацията след излъчването на епизода и през вчерашния ден показа занимателно видео с Мани, на което двамата се прегръщат, облечени с жълтите си екипи. „ Вкарвам диска, поставям ризка - Мани ми е близка “, е написал Митко към поста си, а за конкретизиране е допълнил, че двамата са единствено другари.

► 

След отпадането си от „ Игри на волята “ Мирела взе участие във фотосесия на фотографа Тонислав Дончев, само че това, което в действителност направи усещане, е че пред неговия обектив Мани и Лефтеров застанаха дружно, а не поотделно. 
                             

На фотосите двамата са прегърнати и в рискова непосредственост , нарисувани в черно и бяло за съвършен баланс, както гласи и описанието на Димитър.
                             

И двамата не пропуснаха да си споделят фрагменти от фотосесията, а Мани пък разгласява стори на двамата от кола, към което написа „ Ще се забележим скоро “.

 Игри на волята instagram.com/@manuela_tonevaa

„ Отношенията ни с Лефтеров са чисто другарски. Имам благосклонности към Лефтеров, само че нищо повече “, отговори самата Мани на въпрос на Vbox7 за връзките ѝ с музиканта. По сходен метод отговори по-рано и Лефтеров.

► 
                             

Гледайте огромния край на предаването този вторник от 20:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР