Макар ситуацията в световен мащаб да не е никак лека

...
Макар ситуацията в световен мащаб да не е никак лека
Коментари Харесай

Хумор по време на коронавирус: най-забавните колажи с ген. Мутафчийски

Макар обстановката в международен мащаб да не е по никакъв начин лека поради върлуващия ковид, въпреки всичко онлайн потребителите, които сега са под карантина, са намерили метод да се забавляват на гърба на болестта.

За задачата те започнаха да вършат най-различни колажи с лицето на генерал-майор Венцислав Мутафчийски, който сега оглавява Националния действен щаб за битка с ковид в България. Като най-върл покровител на засилените ограничения, които не разрешават излизането на открито и събирането на огромни групи хора, онлайн потребителите го изправиха " лице в лице " с най-различни обстановки от бита, както и цитати от филми, песни и други, при които тематика е точно излизането на открито.

Държим да подчертаем, че с колажите не желаеме да навредим по никакъв метод на престижа и достолепието на генерал-майор Мутафчийски. Той образно демонстрира, че ограниченията, които се взимат у нас против разпространяването на болестта са съответни и навременни, а той е изцяло подобаващ да заеме една от най-отговорните позиции в страната сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР