Макар преди време британските учени да бяха категорични, че усмихнатите

...
Макар преди време британските учени да бяха категорични, че усмихнатите
Коментари Харесай

10-те популярни мъже с най-хубавите усмивки

Макар преди време английските учени да бяха безапелационни, че усмихнатите мъже нямали необикновен триумф измежду дамите, малко от известните господа с лъскави холивудски усмивки биха се съгласили с сходна теза.

Всъщност по време на опита участниците трябвало да оценят фотоси на противоположния пол. Специалистите следили първото усещане и половото предпочитание.

И резултатите са безапелационни – усмихнатите мъже нямат доста триумфи с нежния пол. Господата обаче, които имат съществено, а от време на време даже надменно изражение, впечатляват повече дамите.

Напук на всичко това, отново във Англия, ново проучване подреди господата с най-чаровните усмивки. Анкетата е осъществена от компания, производител на дъвки, а мотивът за нея – Националния месец на усмивката във Англия, който се отбелязва от 19 май до 19 юни в границите на годишната акция на Британската дентална здравна фондация.

В изследването са взели участие над 2000 британци, а любопитната констатация след преброяването на гласовете е, че 39-годишният Дейвид Бекъм, който приключи кариерата си на футболист, и 53-годишният артист Джордж Клуни, който неотдавна се сгоди, са на върха при мъжете с безусловно еднакъв брой гласове. Ето цялостния лист на 10-те известни мъже с най-хубавите усмивки.

1, 2. Дейвид Бекъм
някогашен футболист

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

1, 2. Джордж Клуни
артист

A post shared by George Clooney (@_george__clooney_official)

3. Брад Пит
артист

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

4. Пиърс Броснан
артист

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

5. Леонардо ди Каприо
артист

A post shared by Leonardo DiCaprio | FanPage

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР