Макар пайнерката Анелия неведнъж да е споделяла, че не желае

...
Макар пайнерката Анелия неведнъж да е споделяла, че не желае
Коментари Харесай

Ивон по стъпките на майка си! Наследницата на Анелия става певица, записа и песен

Макар пайнерката Анелия нееднократно да е споделяла, че не желае щерка й да наследява нейната специалност, то първата записана ария на 14-годишната Ивон е към този момент факт, научи " България Днес “.

Наследницата на Коко Динев сама се похвали в обществените мрежи със фотоси от звукозаписно студио, само че към този момент пази парчето в загадка. Според Анелия това да си певица е извънредно изтощително, защото нямаш персонален живот, нямаш успокоение и всичко е доста динамично. „ Но в случай че желае, ще я поддържа “, споделя още тя. Анелия споделя също, че Ивон е извънредно положително дете и има ценностна система.

Деветокласничката постоянно е упреквана, че за нежната си възраст се държи много фриволно и още занапред е прекалила с интервенциите по себе си. На фотосите, които споделя момичето, се виждат напомпани джуки, завършени скули и обилна гръд. " Нямам корекции. Писна ми да изяснявам. Аз съм на 14, поставила съм си единствено мигли ", твърди тийнейджърката.

Според осведомени инвестицията във външния й тип не е по никакъв начин инцидентна и е една добра основа, на която да стъпи, преди да започва кариерата си, а кой в случай че не дъщерята на една фолкпевица, съумяла да се задържи и наложи във времето на сцената, би знаел това по-добре.

Песента се чака да се завърти доста скоро в интернет пространството, а всички залагат, че стилът ще е чалга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР