Макар Ненчо Балабанов да се венча за любимата си Катрин

...
Макар Ненчо Балабанов да се венча за любимата си Катрин
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов чак сега сколаса да отиде на меден месец


Макар Ненчо Балабанов да се венча за обичаната си Катрин Русева през септември, едвам в този момент сколаса да отиде на меден месец.

 

Двамата със брачната половинка му разпускат на Малдивите и качват съблазнителни фрагменти от екзотичното местенце. Имитаторът на Борисов е безапелационен, че брачната половинка му го прави доста благополучен, а фамилният живот му се отразява отлично.

 

Връзката на артиста и брачната половинка му се разви доста бързо. Той я сподели публично при започване на предходната година, а през септември се сгодиха. Запознати настояват, че двамата към този момент възнамеряват правоприемник. Хубавицата също копнеела да дундурка бебе.

 



Малко след венчавката фамилията отпътуваха за Париж. Екскурзията им била подарена от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче тече сега на Малдивите.

Катрин е с 13 години по-млада от комика, само че това не е спънка за любовта им. Тя работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании.

 

Любовта й към колите се зародила още в детските й години, когато колекционирала автомобилни списания. Завършила е УНСС, а приятелите й я дефинират като извънредно амбициозна.

 

За Ненчо Балабанов това е втори брак. Той има наследник Богомил, който е на 17 години. Богомил е плод на любовта му с някогашната му брачна половинка – преподавателката по музика Ралица, с която от дълго време са разведени. Той обаче няма срещу да се снабди и с още един правоприемник.

 

Припомняме, че артистът имаше връзка и с Йоанна Драгнева, а съгласно слуховете е имал интимни връзки и с някогашната гимнастичка Симона Пейчева.

Източник: Уикенд 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР