Макар и за коалиционно споразумение между партньорите в некоалицията ГЕРБ

...
Макар и за коалиционно споразумение между партньорите в некоалицията ГЕРБ
Коментари Харесай

Всички искали коалиционно споразумение, но такова няма

Макар и за съдружно съглашение сред сътрудниците в " некоалицията " ГЕРБ и ПП/ДБ да се приказва още от юни месец , като тогава Бойко Борисов съобщи, че " нашия писмовен човек Христо Иванов " написа такова, съглашение към момента няма . За такова настоя остро преди втория тур на изборите Борисов, а, става известно, от думите на Христо Иванов в отговор на въпрос на News.bg такова желали и от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Защо обаче подобен документ към момента не е видял бял свят - неразбираемо .

" Аз изначално съм казвал, че е добре всички детайли да бъдат закрепени документално , с цел да няма недоразумения. Моето усещане е, че сътрудниците от " Продължаваме промяната " също желаят, всички желаеме ", съобщи Христо Иванов.

А за какво макар че и трите партии желаят да има съглашение, такова няма? " Живеем в една политическа обстановка, в която доста хора желаят едни и същи неща, а те не се получават. Наличието на предпочитание е първата и най-важна причина да има резултат ", витиеват и действително не изясни обстановката водачът на " Да, България ".

Той е изготвил първия вид на съглашението , както анонсира още през лятото Борисов, а дали в този момент сътрудниците в " некоалицията " ще се върнат към него, следва да бъде разисквано.

Съпредседателят на Демократична България разяснява и бъдещето на сглобката - ръководството е комплицирано, само че предвид на резултатите на изборите не може да се каже, че е зародила някаква нова властова опция, предразполагаща към преразглеждане на ръководството. А дали би трябвало да се сменят министри, Христо Иванов не се ангажира - това било по-скоро диалог с премиера Денков и вицепремиера Габриел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР