Макар и трудно, Локомотив (Москва) победи с 3:2 като гост

...
Макар и трудно, Локомотив (Москва) победи с 3:2 като гост
Коментари Харесай

Локо отново показа характер като гост

Макар и мъчно, Локомотив (Москва) победи с 3:2 като посетител Оренбург и се изкачи на трето място в класирането на съветската Премиер лига. Отборът на Юрий Сьомин излезе със същите 11, които започнаха и при триумфа с 2:1 над Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. " Железничарите " преобладаваха до почивката, само че след нея бяха подложение на сериозен домашен напън.

Авторът на победния гол на " БайАрена " Дмитрий Баринов се разписа и през вчерашния ден. Халфът откри резултата с глава в 10-ата минута след хубаво центриране на Гжегож Криховяк. Оренбург не сътвори нищо в нападателен проект през първото полувреме, а Локо пропусна и други състояние посредством Рифат Жемалетдинов и Жоао Марио.

Побеждаем в матче #ОренбургЛоко со счётом 3:2. Голы в составе «Локо» забили Баринов, Смолов и Эдер.
Набираем важнейшие 3 очка в красивом и интересном матче.#СамыйЛучшийКоллектив pic.twitter.com/R498ycJWhQ
— ФК «Локомотив» (@fclokomotiv) 22 септември 2019 година В 48-ата минута против португалеца беше осъществено нарушаване в наказателното поле и Фьодор Смолов осъществя дузпата. Интригата се върна в средата на втората част с попадение на Филип Рогич. Новото попълнение на Оренбург засече с глава хубаво центриране от десния фланг.

В края стана забавно и пред двете порти. Груба неточност на стража на домакините Андрей Климович разреши на резервата Едер да вкара трети гол за Локомотив, а в последната минута Артьом Кулишев фиксира крайното 2:3.

Локо има 20 точки - с три по-малко от водача Зенит. В идващия кръг московчани одобряват точно отбора от Санкт Петербург.

Оренбург прекъсна серията си от две следващи победи и в зоната на изпадащите с едвам 8 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 10 кръг, неделя 22 септември  Оренбург 2:3краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР