Макар и със сериозно закъснение заради полет със самолет от

...
Макар и със сериозно закъснение заради полет със самолет от
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се завърна: Ето ме и мен за тези, които го пожелаха. Знам, че не са много

Макар и със съществено забавяне поради полет със аероплан от Варна, водещият на предаването " Преди обед " Александър Кадиев се завърна в ефира.

" Ето ме и мен за тези, които го пожелаха. Знам, че не са доста. Успешно се приземих и към този момент съм във втория си дом БТВ. Много ми е прелестно, че сме дружно, уповавам се, че се виждаме и чуваме ", сподели акьторът при появяването си преди минути.

Припомняме, че предаването " Преди обед " бе в най-дългия си интервал без титулярните си водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев. Женската половина на тандема е под карантина поради Ковид, а артистът отсъства два пъти през предходната седмица поради задължения в театъра. Тази заран в ефира се появи нова двойка водещи - Косьо Филипов и Радина Червенова, които по този начин или другояче са част от екипа на предаването, само че в разнообразни функции. Филипов разгласи, че Кадиев в действителност ще се появи в титулярната си роля по-късно през днешния ден, което се и случи. " Той лети от Варна, където нощес имаше зрелище - игра Жозе в постановката " Горката Франция ", тъй че го чакаме в студиото ", сподели Филипов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР