Макар и с много проблеми в състава, едва ли някой

...
Макар и с много проблеми в състава, едва ли някой
Коментари Харесай

Сензация! Борусия изхвърча от Шампионска лига

Макар и с доста проблеми в състава, надали някой въобще е очаквал, че може да отпадне още в груповата фаза на. За страдание на почитателите на " жълто-черните " обаче тъкмо това се случи в сряда вечер, откакто Спортинг разруши селекцията на Марко Розе с 3:0 и изхвърли германците от най-комерсиалния клубен шампионат.
След скучни 30 минути, в които Борусия не направи нищо запаметяващо се в офанзива, отбраната на отбора капитулира и след сериозна неточност Педро Гонсалвеш се озова самичък против вратаря и нямаше никакъв проблем да осъществя за 1:0.
" Лъвовете " нанесоха безапелационен втори удар единствено 9 минути по-късно, като още веднъж Гонсалвеш беше в прегръдките на своите, реализирайки с прелестен удар от границата на наказателното поле - 2:0, което беше и нужният за Спортинг резултат, с цел да се класира напред в шампионата.
В края на първото полувреме Борусия сътвори най-хубавите си шансове за гол в мача, само че Маален и Рение изпуснаха да осъществят. Всичко за " жълто-черните " завърши в 74`. При сдърпване сред футболистите нервите на Джан не устояха и той си изкара пряк червен картон, с което остави своите с 10 индивида на терена.
Логично, Спортинг задържа елементарно задатъка си, а даже получи късмет да го усили. В 81` домакините получиха дузпа в своя изгода и Гонсалвеш се опита да осъществя своя хеттрик. Вратарят избави, само че Поро стигна пръв до топката и оформи крайното 3:0 за лисабонския отбор.
Така в класирането Спортинг е с 9 точки, до момента в който Борусия е с 6 и към този момент няма късмет да се класира напред. Причина за това е фактът, че се гледат директните дуели, а на " Сигнал Идуна Парк " Борусия завоюва единствено с 1:0.
Очаквайте детайлности!!!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР