Макар и министър, Събев продължава да е основен акционер в

...
Макар и министър, Събев продължава да е основен акционер в
Коментари Харесай

Рашков става все по-имотен, но не може да догони милионера Събев

Макар и министър, Събев продължава да е главен акционер в куриерската компания „ Еконт “
Силовият министър Бойко Рашков става все по-имотен. Освен предходните му 19 парцела в последната оповестена декларация, е посочено и право на прилагане върху още 3 в столицата.

Що се отнася до финансите вътрешният министър, той е заявил, че има в банка 158 138 лева и още 10 000 лева с кредитна карта.

Оказва се, че Рашков има и средства в капиталови фондове. Според посочената от него сума те са в размер на 645 000 лева

На този декор най-богат се оказва министърът на превоза Николай Събев. В неговата декларация той декларира, че не разполага с пари в брой. За сметка на това в банка държи над 15 млн. лева Отделно от това има да получава 25 000 лева от две физически лица.

Събев е купил и акции на стойност 39 494 и продължава да е главен акционер в куриерската компания „ Еконт “. Държи и 40% от компанията „ Фрий “ ООД.

Като парцели, транспортният министър има - 7 жилището, 5 къщи, две от които в Испания, 3 вили и два имота за 21 189 297 лева Къщите в Испания са с повърхност надлежно 9954 и 2847 квадрата.

Събев е заявил и равнища 3 дка в село Тетово край Русе. Той и е ползвател на къща с двор край Созопол.

Впечатляващ е и автопаркът му. Събев е притежател на 14 мотоциклета, 4 автомобила – „ Мерцедес бенц “, „ Джип “ и две БМВ, както и един товарен автомобил и ремарке. За тях министърът е платил общо 860 566 лева,

Интерсеното е, че всички те са купени в последните 5 години, както и парцелите му.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР