Макар и коледните и новогодишни празници в Европа да отминаха,

...
Макар и коледните и новогодишни празници в Европа да отминаха,
Коментари Харесай

Steam даде старт на акцията си по случай китайската Нова година

Макар и коледните и новогодишни празници в Европа да отминаха, а с тях и огромните акции с отстъпки на видеоигри, то в Азия се приготвят за китайската Нова година, което е мотив за няколко последни акции, които могат да ви дават настоящи игрови ААА заглавия на прилични цени. След старта на сходна акция от страна на Ubisoft, при започване на тази седмица и Valve оповестиха началото на огромни понижения във връзка празника. Офертите важат до 27-ми в това число.

Сред предложенията на Steam ще откриете качествени игри от целия жанров набор, както от архивния азбучник на магазина, по този начин и най-новите заглавия. Като да вземем за пример Red Dead Redemption 2, която въпреки и с едвам 20% отстъпка от цената, ще ви предложи часове наред веселба с уестърн сагата на Rockstar. Въпросното понижение важи, както за общоприетото, по този начин и за Ultimate изданието. То ви дава достъпа с изключение на до главната игра и до напълно нова задача, разнообразни бонуси и козметики, кон и оръжия.

Един от огромните шлагери на 2017, Hellblade: Senua’s Sacrifice, идва с отстъпка от цели 66% и ще съставлява превъзходен подарък за вас или ваш непосредствен, очаквайки идната част на играта на Ninja Theory. Сред другите настоящи видеоигри откриваме имената на Frostpunk, последната игра на основателите на This War of Mine, 11 bit Studios, модифицираната версия на Resident Evil 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, No Man’s Sky и десетки други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР