Макар и да се старае да бъде с вид на

...
Макар и да се старае да бъде с вид на
Коментари Харесай

Зрител на Капките: Прощавай госпожо Хилда, не исках да бъда зъл, но хайде да слезем малко на земята

Макар и да се старае да бъде с тип на миловидна болонка, дъщерята на фамозният джазмен Вили Казасян съумява само да оглавява класацията на най-недолюбван член на журито, откогато е седнала в съдийското столче на " Като две капки вода ".

Думите ѝ, че кралицата на поп музиката Мадона пее подправено и върви като чапла мощно подразниха феновете на материалното момиче у нас. Поредната ѝ изцепка още веднъж провокира гнева на меломаните. Най-яркия образец за отношението към певицата, която е известна единствено с това, че е близка с продуцента Маги Халваджиян и по тази причина е в панела на шоуто, публикуваме в този момент. Колоритния разбор на държанието на Хилда от последния лайф в понеделник e изработен консуматор във Facebook:

" Хилда Казасян през вчерашния ден в Капките: " Мадона пее подправено и върви като чапла ". Такааам. Прощавай Госпожа Хилда, не желаех да бъда злобен, само че хайде да слезем малко на земята. Първо: Собственото ти равнище е съпоставимо с това на самоинициативен отбор от читалище в Полски Тръмбеш, с цена на билет, по-ниска от тази на 3-ка кебапчета с фанта лимон. А качеството в ниските на Мадона не можеш да го стигнеш даже и да си вържеш гръкляна на фльонга. Второ: Спорно е да се каже дали върви като чапла или като газела, само че единствено 3 крачки на Мадона, по която и да е сцена, костват колкото всичките ти възнаграждения досега + всичките които евентуално ще вземеш до края на комичния си креативен път, умножено по 10 и с Данък добавена стойност. Когато ѝ влезеш в обувките, можеш да се пробваш отново. Трето: Нямаш престиж. А да храчиш по някой фрапантно по-успешен и надарен от теб в народен ефир, не ти докарва автоматизирано подобен. В случай че не си схванала, или просто ти е тъжно да го приемеш, Мадона е най-успешната жена реализатор за всички времена в международен мащаб и от дълго време е на равнище световна културна икона. А твоята клета кариера плува в буркан с формалин сред два сезона на Капките. “, написа интернет потребителя.

Шоуто " Като две капки вода “ не един път е разгневявало феновете, а главен дразнител в множеството случаи е Хилда Казасян. Имитаторското съревнование върви към своя край, на който ще вземат участие единствено пет от десетимата реализатори. Временната ранглиста се оглавява от Краси Радков, следван от Сано, Дарин и Есил, които са съвсем сигурни финалисти, написа LifeOnline.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР