Макар и да не работи в Разград от около 5

...
Макар и да не работи в Разград от около 5
Коментари Харесай

Херо: Лудогорец ще отстрани Олимпия, но Галатасарай е друга бира

Макар и да не работи в Разград от към 5 години, един от най-хубавите родни треньори - Димитър Димитров-Херо - не стопира да следи протичащото се в Лудогорец. Заради това " Мач Телеграф " го потърси преди очертаващия се тежък реванша с Олимпия Любляна (1:1).

" Мисля, че Лудогорец е по-качественият тим от Олимпия. И като характерности, и като игра. Мисля, че ще съумеят да си вземат мача в Любляна. Вярвам, че ще имат силите да ги отстранят. Най-необходимото, което би трябвало да се покаже, е повече централизация и самочувствие пред гола. Характер постоянно би трябвало да се демонстрира. Създават положения, само че не ги осъществят. Понякога липсва убеденост пред гола. Това е и въпрос на майсторство, а освен на самочувствие и убеденост. Майсторството е класата на дадените футболисти ", съобщи Херо.
 Ас на Лудогорец пред трансфер в Бразилия
Ас на Лудогорец пред трансфер в Бразилия

Сантос договаря за привличането чартърен на полузащитника Нонато

" Мачът в Разград го започнаха доста апатично. Според мен нямаше нужната експанзия и централизация. Нямаше нужния темперамент, който трябваше през първата част. През второто полувреме нещата се трансформираха, само че когато в един мач не влезеш както би трябвало и ти липсва мотивация, мъчно напипваш правилния темп. Трудно се пренастройват играчите. Това беше главното и най-важно в този мач. След това с Галатасарай ще е надалеч по-сложно. Те са друга бира, както се споделя. Доста прехвърляния направиха турците и ще бъде доста мъчно против тях ", показа той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР