Макар и антиковид мерките отдавна да са отпаднали, а повечето

...
Макар и антиковид мерките отдавна да са отпаднали, а повечето
Коментари Харесай

Защо в САЩ, за разлика от Европа и Азия, мнозина продължават да работят от вкъщи и след пандемията

Макар и антиковид ограниченията от дълго време да са отпаднали, а множеството хора да са имунизирани, заетостта на офисите в Съединени американски щати остава ниска - в диапазона от към 40 на 100 до 60 на 100 от равнищата преди пандемията, съгласно данни на основаната в Чикаго компания занимаваща се с ръководство на търговски парцели JLL, написа в. " Уолстрийт джърнъл ", представен от Си Ен Би Си.  Какви са аргументите, които карат работещите в Съединени американски щати да отиват по-рядко до офиса спрямо тези по света и по особено в Европа и Азия?

В разбора се показва, че посещаемостта към този момент се е върнала на равнища от към 70 до 90 на 100 в офисите в Европа и Близкия изток и доближава от 80 до 110 на 100 в някои азиатски градове. Последните оценки надвишават 100 %, тъй като това значи, че някои служащи прекарват повече време в офиса в този момент, в сравнение с преди коронавирус пандемията, демонстрират още данните на компанията, която ръководи недвижими парцели с обща повърхност от над 400 млн. кв. м, написа Българска телеграфна агенция. По данни на американската компания офис площите в международните мегаполиси като Токио, Сеул, Сингапур, Париж и Стокхолм към този момент са ангажирани на най-малко 75 на 100, до момента в който в това време  Средната посещаемост на офиси в 10 огромни метрополии в Съединени американски щати едвам неотдавна доближи 50 на 100 за първи път от удара на пандемията, въз основа на данни от " Кесъл систъмс " (Kastle Systems).

От Си Ен Би Си показват, че посещаемостта варира доста съгласно града - от 66 на 100 в Остин, щата Тексас до 41 на 100 в Сан Хосе, щата Калифорния за седмицата, приключваща на 22 февруари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР