Макар хората и технологиите да сме много напреднали, все още

...
Макар хората и технологиите да сме много напреднали, все още
Коментари Харесай

Странната история на безследно изчезналия полет MH370

Макар хората и технологиите да сме доста напреднали, към момента остават загадки, на които просто не може да бъде открит отговор. Не и логически подобен, несъмнено.

Първи взор към края на " Манифест "

Цели две минути

Една от тях е какво се е случило с полет MH370 на Malaysia Airlines, който на 8 март 2014 година просто изчезна. Boeing 777 извършва обикновен полет от Куала Лумпур до Пекин с 239 пасажери на борда и ненадейно изчезва от радарите.

И до ден сегашен не е ясно какво тъкмо се е случило със самолета. Всички странни обстоятелства около изгубването на полет MH370 са взети под внимание в и новия документален филм на Netflix  MH370: The Plane That Disappeared .

Трейлърът ни демонстрира, че под внимание ще бъдат взети най-разпространените теории за изгубването на самолета, като ще забележим и изявленията с част от околните на пасажерите, за които и до ден сегашен не се знае нищо.

В три части MH370: The Plane That Disappeared ще ни разкрие трите най-спорните теории за това какво се е случило, като една от тях е, че капитанът на самолета съзнателно го е разрушил в Индийския океан. Документалната поредност ще бъде пусната в Netflix на 8 март -  тъкмо девет години след изгубването на самолета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР