Макар филмът Сам вкъщи“ да не е по истински случай,

...
Макар филмът Сам вкъщи“ да не е по истински случай,
Коментари Харесай

Като на филм: Дете пусна крадец вкъщи и го заключи

Макар филмът „ Сам у дома “ да не е по същински случай, през днешния ден ще ви разкажем една история, която поразително наподобява на него. Всеки е наясно с заплахата от крадци по време на празниците и по тази причина в никакъв случай не е добра концепция да оставяме децата си сами у дома по това време. Но реакцията на това момиченце е изумителна.

8-годишно момиче пусна апаш вкъщи и го заключи. Инцидентът е станал в съветския град Воркута, заяви РИА Новости, предават от actualno.com. Детето отивало на урок по музика и по пътя го заговорил чужд мъж. Той споделил, че е другар на майка ѝ и желае да я изненада, като за задачата би трябвало да изчака нейна другарка вкъщи. Детето се върнало, пуснало крадеца и заключило. После се обадило на майка си и разказало за „ изнедата “. Жената се обадила в полицията и дружно със свои сътрудници тръгнала към дома. Крадецът е арестуван, до момента в който прибирал скъпите движимости от къщата.

„ Сам у дома “ (на британски: Home Alone) e американски филм от 1990 година на режисьора Крис Кълъмбъс. Той е един от най-емблематичните филми, свързани с Коледа. Със същите артисти е идващият филм от поредицата – „ Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк “.

Сюжет
Кевин е най-малкият от петте деца на семейство Маккалистър. Той постоянно е унизен от братята и сестрите си и след следващата несправедливост, той си пожелава фамилията му да изчезне. На идващия ден, той се разсънва и открива, че е самичък у дома и желанието му се е сбъднало. Оказва се, че е пропуснат по простъпка. Семейството му е поело на отмора във Франция, по случай коледните празници. Когато родителите му осъзнават, че са оставили сина си самичък, те незабавно търсят метод да се върнат в Щатите. Междувременно, двама крадци, известни като „ Мокрите бандити “, се пробват да оберат къщата, само че не съумяват, заради редица клопки, поставени от Кевин.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР