Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата

...
Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата
Коментари Харесай

Кошлуков направи услуга на Билалов! Бившия водещ на Стани богат се закачи за супер далавера в САЩ

Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата кримка " Под пикритие " мигновено е бил нает за различен ангажимент, който сигурно ще му донесе солидни приходи, научи ПИК.

Носителят на премиите " Аскеер " и " Икар ", който има зад тила си над 50 функции в български и задгранични кино продукции и е притежател на 12 влиятелни награди от интернационалните фестивали, е бил нает за 9 мокри поръчки на територията на Съединени американски щати и Канада, написа ПИК.

В толкоз градове ще се играе комедийната режисура на режисьора Станимир Михайлов, " Мокра поръчка ", в която си партнира блестящият тандем Мишо Билалов и Николай Урумов.

Актьорите летят на 1 ноември, а първото им зрелище е единствено 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11), а за край пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември.

Програмата не е дефинитивна. Поради големия интерес измежду българите зад Океана, които желаят да се насладят на актьорския гений на Билалов, е допустимо да бъдат добавени още един-два града.

Самият Билалов се вълнува извънредно от идното турне в Съединени американски щати и Канада, защото му е първото.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР