Макар да нямат собствен дом и от няколко години да

...
Макар да нямат собствен дом и от няколко години да
Коментари Харесай

Потресаващи СНИМКИ на Тризначките показват как живеят на улицата, изглеждат като проститутки

Макар да нямат личен дом и от няколко години да живеят из улиците на Лондон, Вяра и Надежда от Тризначките, въпреки всичко означиха настъпването на Новата година. Е, не в изтънчен ресторант или с другари на маса, а напълно сами на улицата с чаша пиво. 

Двете сестри споделиха фрагменти и потресоха мрежата с метода, по който наподобяват и по какъв начин са облечени. „ Приличат съвсем на евтини проститутки “, пишат в мрежата втрещени хора.

Надежда

„ Купонът в Лондон…Отказвам да съм послушна чистачка и да давам всичките си пари за стаичка за мишка “, написаха те в общия си профил във Facebook.

Тяхната трета сестра Любов се отхвърли от тях и си гледа фамилията. Не поддържа никаква връзка с Вяра и Надежда, които не желаят да работят, а вместо това просят в Лондон. Много българи са ги виждали там по улиците и декларират, че са грозна панорама. Но отказвали да се заловен на работа, желали да им дават пари по този начин, без да се постанова да се трудят.

Вяра

Не излиза наяве какво мисли по въпроса тяхната майка от Благоевград и дали поддържа връзка с децата си. Но е несъмнено, че Любов не желае и да чуе за сестрите си, които се опитвали да й скапват фамилията и единствено желали пари от нея./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР