Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже

...
Макар да не се смятат за достатъчно привлекателни, плешивите мъже
Коментари Харесай

Плешивите мъже се смятат за страхотни любовници

Макар да не се считат за задоволително привлекателни, плешивите мъже си слагат висока оценка за половите си умения, написа novini.bg. Отдавна се приказва, че мъжете, които не могат да се похвалят с буйна коса, са по-потентни от своите "космати " събратя. Съдейки по личното им мнение, в това изказване има известна доза истина.

Проучване, направено във Англия по поръчка на клиника за присаждане на коса на "Харли стрийт ", към 38% от плешивите мъже се правят оценка като "добри " или "страхотни " в леглото. За съпоставяне - единствено 29% от мъжете с коса, си слагат сходни оценки.

Допитването демонстрира също, че една пета от плешивците вършат по-малко секс и се считат за по-непривлекателни, в сравнение с преди да се простят с косата си. Според данните от изследването плешивите мъже също така са по-склонни да изневеряват и по-често страдат от тревога и меланхолия.

Същевременно единствено една трета от дамите по отношение на плешив мъж считат, че той би трябвало да направи нещо по въпроса с голото си теме. Останалите очевидно са удовлетворени от половата мощност на плешивите си сътрудници.

Във Англия междинната възраст, на която мъжете оплешивяват, е 38 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР