Макар да не е от певиците, които се славят с

...
Макар да не е от певиците, които се славят с
Коментари Харесай

Камелия разкри какво й причинил плейбека

Макар да не е от певиците, които се славят с кой знае какви гласови данни, Камелия пее онлайн към този момент повече от 15 години. Затова има и причина, съгласно едно от последните изявленията на чалга дивата. „ Беше кардинално решение, тъй като с пеенето на плейбек направих инфектиране на гласни връзки. Тогава ми споделиха да се науча да вдишвам вярно и по-късно да пея. Научих се да пея с диафрагма”, показа изпълнителката на "Луда по тебе ". Изтъкнатият музикален възпитател Алис Боварян доста й помогнала и певицата й е признателна.

Камелия сподели секси дупе точно на 51-вия си рожден ден, който чества на 10 януари. Хитовата изпълнителка пусна новата си ария „ Двама непознати” и напълно предстоящо провокира бурни мнения. Повечето са хвалебствени. Не единствено, поради песента, а най-много за впечатляващата си визия.

Камелия продължава да е секссимвол и откакто трансферира 50-те. В новия си клип певицата сменя няколко тоалета – кой от кой по-еротичен. Разхожда се дори по боди, което откъм гърба е прашка. Почитателите й, несъмнено, са във екстаз. И въпреки всичко надали е изненада. Камелия постоянно е била секси и провокативна. Така че надали са доста тези, които са очаквали да смени посоката след 50-тия си рожден ден.

„ Никога не съм прекрачвала границата, да заставам просташко и вулгарно”, показа Камелия неотдавна в предаването „ На фокус” с водещата Лора Крумова. Как постоянно е съумявала ловко да върви по ръба и в никакъв случай да не прекарва границата? Това е вътрешна хигиена, сподели звездата. „ Не е значимо, че си по лепенки. Важното е да не си пошъл като поведение”, счита Камелия, визирайки най-скандалната си театрална изява, която е на турнето на някогашните й продуценти „ Пайнер”. Тогава тя излиза с жълто-розов тоалет, само че в действителност е полугола, като на гърдите й има единствено лепенки, закриващи зърната й. „ Балетът обърка стъпките, тонрежисьорът ми споделя: „ Ти ги умъртви!”. На другия ден всички говореха за това. Беше потрес за всички. За мен – не, за майка ми – очаквано”, напомни си Камелия. Близките й не са я подлагали на критика. Майка й пък постоянно усещала, че не прекрачва границата. Любимият й Цветин пък, с който неотдавна честваха 24 години дружно, постоянно я е подкрепял. Даже на времето той дал концепция Камелия да снима гола за „ Плейбой”. „ Една жена да си махне облеклата, не е току-тъй”, сподели певицата. Всъщност има и такива, само че тя не е от тях. Цветин тогава я посъветвал да се отпусне и просто да го направи, писа Уикенд.



Що се отнася до интервенцията на носа, поради която отнесе доста рецензия, Камелия съобщи: „ Исках да развеселявам себе си с промяна”. А тази образна смяна носи такава и в държанието, в мисленето, в темперамента. „ Станах още по-лека. Ако времето и опитът, и бизнесът са натрупали върху мен някакъв товар, то това като че ме освободи. Върнах си свободата, която имах, когато бях на 20”, показа Камелия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР