Макар да изминаха няколко седмици от новината, че Софи Търнър

...
Макар да изминаха няколко седмици от новината, че Софи Търнър
Коментари Харесай

Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Макар да изминаха няколко седмици от новината, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат откакто изпълнителят подаде необходимите документи в съда, към момента не знаем доста детайлности.
 Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им
Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

От ден едно до новината за раздялата

В интернет пространството витаят разнообразни теории, догатки и изказвания за това какво се е счупило в връзките им, само че двамата по този начин и не са споделили нищо съответно.

Както при всеки звезден бракоразвод, и при този стои въпросът кой с какво ще остане след него. Е, в тази ситуация на Джо Джонас и Софи Търнър няма да приказваме за разлъка на имущество и пари, тъй като двамата са имали подписан стабилен предбрачен контракт.

Според The Blast, всеки един от двамата ще резервира парите си и нищо няма да бъде разделяно с помощта на това съглашение. Иначе Джонас е този, който има повече какво да губи, в случай че се бе стигнало до делба.

Според данни на Celebrity Net Worth положението на 34-годишния Джо Джонас се равнява на 50 милиона $. И това не трябва да ни учудва, тъй като след мощното начало на кариерата му в Disney, той и братята му съумяха да издадат шест сполучливи студийни албума. 

В момента Джо обикаля света с братята си на турнето Five Albums. One Night. Колкото до Софи Търнър, 27-годишната актриса има да наваксва. Според Cosmopolitan, при нея не е изцяло несъмнено с какъв брой пари разполага, само че хипотетичната сума е 12 милиона $.
 Софи Търнър и непредвидената ѝ визия на снимачната площадка
Софи Търнър е неузнаваема

Седмица след новината за развода с Джо Джонас

По-голяма част от положението си Търнър дължи на Game of Thrones, като информациите сочат, че през последния сезон на сериала тя е получавала по 253 000 $ на епизод. За изявите си във филмите за " Х-Мен " пък The Things настояват, че Софи Търнър е получила 2 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР