Макар да игра с човек по-малко от 14-ата минута, Лудогорец

...
Макар да игра с човек по-малко от 14-ата минута, Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец игра с човек по-малко, но не падна от Берое в Стара Загора

Макар да игра с човек по-малко от 14-ата минута, Лудогорец U15 не позволи загуба при гостуването си на Берое в Стара Загора и приключи мача с положителния турнирен резултат 1:1. Двубоят бе първи от осминафиналната фаза на Републиканското състезание.

Момчетата на Радо Комитов останаха 10 на терена, откакто червен картон получи Юлиян Манолски. Домакините се възползваха от това и малко по-късно откриха резултата. Попадението освен че не обезкуражи " орлите ", само че им подейства мотивиращо. До края на първата част те пропуснаха две хубави обстановки за гол, само че нямаха късмет да отбележат.

През втората част възпитаниците на Комитов усилиха натиска към вратата на своите посетители и в 41-ата минута Георги Недков оплете топката в мрежата за 1:1. До края на срещата разградчани имаха още две от по този начин наречените стопроцентови обстановки, само че Стефан Статев и Росен Иванов не съумяха да вкарат за цялостен поврат. Реваншът е в неделя, 10 юни, от 10,30 часа, на подготвителния комплекс " Гнездо на орли ".

" Жалко, че не победихме, тъй като, въпреки и с човек по-малко, владеехме повече топката, пресирахме по-добре и създадохме повече обстановки за гол. Похвално е, че момчетата демонстрираха воля и дух, че се раздадоха до дъно. Очаква ни сложен реванш, само че имаме всички шансове да успеем да отстраняваме Берое ", сподели след последния съдийски сигнал Радо Комитов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР