Макар да е съучредител на Да, България“, не присъства в

...
Макар да е съучредител на Да, България“, не присъства в
Коментари Харесай

Звездата от сериала „Вина“ Веселин Калановски: Сам си реших да не ставам депутат в новия ни парламент

Макар да е съучредител на „ Да, България “, не участва в листите на ПП-ДБ за идните избори. Отбелязва обаче, че не е включен по негово решение, само че не е спрял да споделя концепциите и правилата на „ Да, България “ и Демократична България. Не е изменена и визията му за това по какъв начин би трябвало да се развива обществото.

 

След четирите почитатели изборни акции, които изпили силата му, решил, че този път ще прескочи. Освен това човек би трябвало да може да си дава действителна оценка в какви позиции ще се впише. Да бъде общински консултант в СОС не му пречи да практикува главната му специалност, само че в случай че е народен представител – това ще е невероятно.

 

Категоричен е, че в случай че след вота му предложат да стане министър на културата ще откаже, защото това е работа за човек, който кипи от сила. Никога даже не си е поставял за цел да бъде министър на културата.

 

По отношение на МОЧА, Калановски е безапелационен, че е извънредно обидно паметникът на окупацията на България да е тройно по-голям от този на националния ни воин. Допълва, че в случай че не се вземат под внимание умрелите от етилов алкохол и двама, разпределени в Стара Загора за обезчестяване, няма нито един умрял руски боец у нас. Паметникът няма и строителни бумаги.

 

Макар през януари да навърши 66 години, е безапелационен, че човек не би трябвало да се отдава на леност, защото следователно остарява доста по-бързо. Не се усеща стар, още повече, че актьорската специалност изисква физическа интензивност, която го кара да се усеща добре и в тонус. Освен това постоянно плува и катери планини, когато има опция. Преди години карал и ски, само че прекратил това занятие след контузия.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР