Макар да е още на 16 години, интернет потребителите знаят

...
Макар да е още на 16 години, интернет потребителите знаят
Коментари Харесай

Това Е Вече Прекалено! Сузанита Лъсна В Брутален Нарко Скандал!

Макар да е още на 16 години, интернет потребителите знаят всичко за нея – че няма певчески гений, че пуши трева, че пуши цигари като продънен комин, знаят по какъв начин наподобява задника й, циците й и всичките й татуировки. Запознати са с мекия й диалект и простоватото й селско поведение, на което ни прави очевидци посредством сторитата си в Инстаграм. Затова никой не я взима въобще на съществено, написа " Хотарена ".

След като не се прибира у дома и не върви на учебно заведение, Сузанита има задоволително свободно време нощем да върти кючеци из заведенията в България, без да има участия в тях, а през деня да снове из профилите на колежките си в обществените мрежи и се въодушевява.

Така да вземем за пример открадна брандирано име на Ани Хоанг, което пайнерката даже гравира върху свои шапки, а точно – Марихуани Хоанг. Ани си го измисли през 2017, като с сходен снапбек се появява на първо време в клипа си към песента „ И експлодирам “ същата година. С шапката е ходила на откриването на известна международна фешън марка в София, употребява я и в последното си видео към „ Банана “.

Очевидно Сузанита е харесвала наименованието „ Марихуани “ и като псевдоним във Facebook след двете си имена е показала Марихуанита. Със сигурност на Ани Хоанг по й отива да отдава обич на радостните цигарки, най-малкото, тъй като е зряла персона, до момента в който малолетната Сузанита може да си вкара огромен автогол пред закона, в това число и с това, че постоянно се снима по какъв начин опъва къчаци във видеосторитата си в Инстаграм.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР